Sveriges extrema värderingar – m a p sekularisering och självförverkligande – Del 9 av 9 – avsnitt 25

Se podden här nedan

I detta avsnitt av podden går Fredrik och Max igenom avslutningen av DCA-avtalet och diskuterar dess viktiga punkter. Dessutom delar de med sig av en intressant resurs för lyssnarna, nämligen World Values Survey, där man kan utforska och jämföra kulturella värderingar över olika länder.

De uppmuntrar lyssnarna att själva utforska hur Sverige skiljer sig från andra kulturer, särskilt med avseende på självförverkligande och sekulära värderingar som anses vara kännetecknande för Sverige. Genom att lyfta fram denna resurs ger de lyssnarna möjlighet att fördjupa sin förståelse för svenska värderingar och deras globala kontext.

Andra poddar

Vad händer om det är fel på elen?

Peter pratar bostadsköp är en videopodd om köp av fastighet och köp av bostadsrätt. Podden hjälper dig som köpare eller säljare att hantera en tvist om bostadsköp på bästa sätt eller att undvika att alls hamna i en tvist.

Bild på ett ansikte med texten i vit platta "Folkrättspodden"

Folkrättspodden

I Rättsakutens Folkrättspodd tar Fredrik Jörgensen med gäster upp aktuella juridiska problem, nyheter, rättsfall, intervjuer och serier.

Arvsrättspodden

I Rättsakutens Arvsrättspodd tar Fredrik Jörgensen och Kim Stjernberg upp aktuella juridiska problem, nyheter, rättsfall, intervjuer och serier.

Hur kan vi hjälpa till?

Beskriv kortfattat hur vi kan hjälpa dig så återkommer vi snarast.