Om oss

Rättsakuten är en juristbyrå som ligger på Östermalm i Stockholm och som arbetar med ärenden över hela Sverige. Har du ett juridiskt problem och letar du efter en jurist? Vill du anlita en jurist eller bara få mer information? Fyll i formuläret, så hör vi av oss inom kort!

Juristbyrå som finns för dig

Rättsakuten finns för dig när du verkligen behöver det och hjälper dig att lösa dina juridiska problem. Vi är experter på tvistelösning oavsett om det handlar om att skriva ett avtal eller om vi ska föra din talan i domstol. Vi anpassar alltid vårt arbete efter dig och ditt ärende.

Vi arbetar snabbt och är vana att vara tillgängliga och hantera kriser på obekväma tider. Vår beredskap att rycka ut och hjälpa till är mycket hög och vi räds inte att ta konflikter och hjälpa dig med kort varsel. Du kommer att stå i centrum för vår uppmärksamhet tills vi har ärendet under kontroll. Vi har inte akuten i namnet för intet.

Vi arbetar även förebyggande med riskminimering och planering för att maximera intäkter. Rättsakuten har omfattande erfarenhet av att göra affärer i Sverige och utomlands och har forskarerfarenhet i företagsekonomi.

Kontor i Stockholm

Vi har vårt kontor på Östermalm i Stockholm. Det är ett perfekt läge mitt i Stockholm. På Östermalm sitter vi nära naturen i form av parker och grönområden och nära kulturen i form av teatrar och museer. Rättsakuten har haft sitt kontor i på Östermalm i Stockholm sedan starten år 2012. Nu sitter vi alldeles intill Östermalmstorg med dess rika företagsliv.

Kontakta oss idag för konsultation

Kontaktformulär - Jurist i Stockholm

Ärenden över hela Sverige

Ärenden över hela Sverige

Rättsakuten har sedan starten utmärkt sig inte bara genom att vara tillgängliga och beredda att rycka ut och hjälpa till, utan också genom att representera klienter över hela Sverige från norr till söder. Genom åren har vi löst tvister från Lund till Arjeplog och allt däremellan. Många klienter föredrar att anlita experter från Stockholm istället för lokala jurister.

Det innebär inga problem att hjälpa klienter runt om i Sverige. Många dokument skickas ändå elektroniskt och i de flesta fall räcker telefonmöten långt. Det är bara vid få tillfällen då vi måste vara på plats, såsom vid muntliga förberedelser och huvudförhandlingar.

Klienter från hela världen

Rättsakuten har haft klienter från många delar av världen. Rättsakutens ägare och grundare Fredrik Jörgensen har stor erfarenhet av affärsverksamhet i många länder och han talar flytande engelska, franska, ryska och tyska och förstår även spanska, italienska och polska. Detta gör att många utländska klienter som behöver ett ombud för en tvist i Sverige vänder sig till Rättsakuten.

Vill du anlita en jurist? Kontakta oss!