Medarbetare

Vi har erfarenhet från juridik, ekonomi och mycket mer

Fredrik Jörgensen
Fredrik Jörgensen
Fredrik har doktorsexamen i företagsekonomi samt juristexamen från Stockholms Universitet. Han har jobbat som säkerhetspolitisk analytiker på FOA och även skrivit rapporter om kärnkraftssäkerhet åt SKI (numer SSM). Fredrik har även undervisat i redovisning, svenska språket i Ryssland. Han har jobbat som tolk och översättare och har även drivit en rekryteringsfirma.
Fredrik är inriktad på ekonomisk rätt (inklusive bolagsstyrning, kryptovalutor och ICOs), han har god erfarenhet och resultat av att processa i domstol mot inhemska såväl som utländska motparter. Fredrik tar sig gärna an mål om processrätt, skiljemannarätt, avtalsrätt, bolagsrätt,licens- och patentavtal, franchiseavtal, arvsrätt.
Fredrik talar flytande engelska, franska, ryska, tyska och förstår även spanska, italienska och polska.
Fredriks avhandling tar fram en ny teori om rättsmedvetandet:
LÄS FREDRIKS AVHANDLING
Tel: 070-775 63 34
Peter Dittmer
Peter Dittmer
Peter har en juristexamen från Stockholms universitet från 2007. Han har även en magisterexamen i naturresursförvaltning från Stockholms universitet från samma år. Han har i mer än tio år jobbat med att bevaka och skriva om rättsutvecklingen inom flera olika rättsområden. Han har även jobbat med att göra rättsutredningar inom olika områden.
Peter är inriktad på affärsrätt, fastighetsrätt, skatterätt och miljörätt och har god erfarenhet av att processa i domstol. Peter tar sig gärna an mål om avtalsrätt, köprätt, fordringsrätt, skadeståndsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt, skatterätt, processrätt och miljörätt.
Tel: 0760-35 75 95